MENIU

Dezastru la CSM București! Adio rugby și volei masculin, iar secția handbal - privilegiată?!

Gabriela Szabo, directorul general al CSM București, i-a anunțat azi pe managerii secțiilor de rugby și volei că nu mai poate susține financiar echipele, iar jucătorii pot pleca, a scris gsp.

La sediul CSM București, clubul patronat de Primăria Capitalei, a fost azi fierbere mare. Rugbyștii au mers in corpore să discute cu directorul general al CSM, Gabriela Szabo, despre viitorul echipei care sezonul trecut câștiga atât Cupa României, cât și Cupa Regelui. 

Gabriela Szabo nu a semnat hârtia prin care echipa de rugby a clubului să fie înscrisă în Cupa României. "Nu mă interesează Cupa României! Cupa României nu punctează în clasamentul pe puncte al clubului", a fost auzită spunând fosta atletă, potrivit sursei citate.

Un membru al staffului de la rugby a avut însă curajul să o înfrunte: "Dar la handbal feminin de ce ați făcut, doamnă, petrecere după ce echipa a câștigat Cupa României?". Gabriela Szabo a fost redusă la tăcere, a informat gsp.  

Managerii secțiilor de rugby și volei sunt revoltați că la CSM București s-au găsit resurse financiare doar pentru handbal feminin, omorând, în schimb, celelalte echipe. Se vorbește că la echipa feminină de handbal, unde fostul jurnalist Vlad Enăchescu este șef de compartiment, bugetul față de sezonul trecut a crescut chiar cu 20%, susține sursa citată.

"Doar la handbal feminin se poate. Nu avem nimic cu handbalul, dar nici ele nu și-au realizat obiectivele. În plus, au făcut cantonamente numai în afara României, cantonamente de sute de mii de euro, iar noi avem salariile neplătite din luna martie", au spus câțiva dintre voleibaliști, potrivit gsp.