MENIU

Detoxifierea cu lamâie. Slăbești 5-6 kilograme în doar 14 zile

Detoxifierea cu lamâie. Slăbești 5-6 kilograme în doar 14 zile

Detoxifierea cu lamaie te ajuta sa pierzi din greutate prin curatarea organismului de toxine.

In ce consta detoxifierea cu lamaie?

Este un plan simplu care se bazeaza pe efectele benefice ale lamaii. Creatorul dietei de detoxifiere cu lamaie crede ca este cel mai eficient tratament pentru cele mai multe boli. Cand organismul tau scapa de toxine, imunitatea creste si corpul se poate vindeca mai rapid de diferite afectiuni. Detoxifierea cu lamaie se dovedeste a fi buna si pentru slabire.

Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort

Lamaia este fructul-minune al naturii. Este bogata in fibre dietetice, proteine, vitaminele C, A, B, Calciu, Magneziu, Mangan, Zinc, Fier, Fosfor, Potasiu, Colina si cantitati mici de carbohidrati si zahar. Deci, cu ajutorul lamaii poti beneficia de o detoxifiere sanatoasa a corpului.

Detoxifierea cu lamaie consta in consumul de limonada. Este foarte simplu! Mai mult, trebuie sa urmezi detoxifierea cu lamaie timp de zece zile.

Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata

Preparare

Prepara un amestec de suc de lamaie (doua linguri) cu piper rosu (1/10 lingura), sirop de artar pur (doua linguri) si apa (300 ml). Poti inlocui siropul de artar cu 300 ml de suc de trestie de zahar proaspat in aceeasi cantitate ca sucul de lamaie si piper rosu (macinat). Trebuie sa consumi intre sase si 12 pahare de apa din aceasta bautura pe durata unei zile timp de zece zile.

Citește continuarea aici

Cum poți curăța încălțămintea cu acest ingredient secret. Gospodinele îl au deja în bucătărie

Mai multe articole despre:
detoxifiere lamaie slabesti