MENIU

Detaliul șocant care le dă bătăi de cap anchetatorilor. Ce legătură exista între Andrei Versace și criminalul poreclit „Șacalul” din Constanța

Ancheta în cazul morții lui Andrei Versace, influencerul găsit decedat în iulie 2024, aduce în atenție o posibilă legătură între acesta și Șacalul, bărbatul suspectat de uciderea a două tinere în Constanța. Ultimele imagini surprinse cu Andrei Versace în viață au ridicat suspiciuni și au scos la iveală un detaliu tulburător.

Legătura dintre Andrei Versace și „Șacalul” din Constanța

După moartea influencerului, au apărut pe rețelele de socializare înregistrări video din ultimele sale zile. În aceste imagini, influencerul, cunoscut pentru viața sa solitară și pentru mărturisirile în care spunea că nu mai are sprijin din partea celor apropiați, a surprins din greșeală un detaliu care nu a trecut neobservat de cei care au vizionat materialul. În reflexia unei mese de sticlă din casa sa, se poate distinge silueta unui bărbat. Mai multe persoane au remarcat asemănarea izbitoare între figura reflectată și portretul presupusului criminal din Constanța, cunoscut sub numele de Șacalul.

Mulți dintre cei care au analizat imaginile pe platformele sociale au speculat că figura bărbatului reflectată ar putea fi chiar cea a Șacalului, acuzat de uciderea brutală a Deliei și Denisei, două fete găsite fără viață în Constanța. "Chipul reflectat în sticla mesei seamănă izbitor cu Șacalul", a comentat o persoană pe TikTok, stârnind și mai multe întrebări în legătură cu circumstanțele decesului lui Andrei Versace.

Șacalul este acuzat de uciderea Denisei și Deliei

Șacalul, suspectul principal în cazul celor două crime din Constanța, era un personaj cunoscut în oraș, iar în timpul anchetelor au apărut detalii despre viața și activitățile sale înainte de a fi arestat. Conform declarațiilor făcute de mama sa, bărbatul lucra la o cafenea, unde avea un program de lucru de două zile, urmate de o zi liberă. Într-o intervenție televizată, Gina, mama presupusului criminal, a negat orice cunoștință despre implicarea fiului ei în consumul de droguri, adăugând că tot ce știe este că acesta locuia cu o femeie.

„Nu, nu știu nimic despre ea. Știu doar că el găsise chirie la acea femeie. Lucra la o cafenea, avea program de două zile cu o zi liberă. Am auzit la televizor despre ce s-a întâmplat”, a spus Gina, referindu-se la acuzațiile aduse împotriva fiului său, inclusiv cele legate de faptul că ar fi stat cu trupul neînsuflețit al uneia dintre victime în casă.

Cazul morții lui Andrei Versace și posibila legătură cu Șacalul continuă să atragă atenția publicului, stârnind și mai multe întrebări legate de circumstanțele decesului influencerului. Ancheta este încă în desfășurare, iar noi detalii ar putea să iasă la iveală în curând.