MENIU

Detalii tulburătoare în cazul tinerei găsite fără suflare într-o cameră de cămin din Iaşi. Ce spun apropiaţii fetei

Tânăra de 19 ani era studentă în anul I

Tânăra de 19 ani era studentă în anul I, iar vestea morţii ei i-a şocat pe apropiaţi. Trupul neînsufleţit al fetei a fost descoperit de către paznicul căminului în care aceasta era cazată. Potrivit anchetatorilor, prima variantă luată în calcul este sinuciderea cu pastile.

Au apărut noi detalii în cazul studentei găsite fără suflare într-o cameră de cămin studenţesc din Iaşi. Fata se numea C. M., avea 19 ani şi era domiciliată în judeţul Suceava. Era studentă în primul an la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi”, din Iaşi.

Tânăra nu a lăsat niciun bilet de adio, iar cei apropiaţi spun că nici nu ar fi dat de înţeles că avea probleme care să o împingă să facă un asemenea gest, scrie adevarul.ro. Moartea fetei a lăsat în urmă multă tristeţe, dar şi întrebări fără răspuns.

Pe reţelele de socializare au început să curgă mesaje de condoleanţe pentru familia studentei.

Una dintre prietenele din copilărie ale fetei a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. 

„Sunt şocată de această veste tristă. Este greu de acceptat! Tu, o fiinţă atât de gingaşă... Nu am cuvinte! Am crescut împreună, am copilărit, ne-am jucat, ne-am povestit problemele, eram amândouă zi de zi, m-ai ajutat mereu când am avut nevoie, mai ales la şcoală... Nu îmi vine să cred! Ai plecat fulgerător ca şi Alexandra. Mult prea devreme, aveai un viitor în faţă. Condoleanţe familiei tale pentru că ai lăsat în urma ta o durere nemărginită, iar tu odihneşte-te în pace!”, se arată în textul publicat de prietena fetei pe reţelele de socializare.