MENIU

Detalii tulburătoare în cazul morții celor 3 bărbați luați de curenți la Mamaia: fata de 16 ani salvată este fiica unuia dintre ei

Ies la iveală noi informații despre tragedia care s-a petrecut în stațiunea Mamaia, unde trei bărbați și-au găsit sfârșitul în timp ce încercau să salveze o adolescentă în vârstă de 16 ani care a fost luată de curenții puternici și dusă în larg. 

Conform martorilor, fata de 16 ani, care a fost transportată la spital după ce a fost scoasă din marea agitată, este fiica unuia dintre cei trei bărbați care și-au pierdut viața luni, 14 august. 

Trei morți, pe o plajă din Mamaia, după ce s-au aventurat în marea agitată. Alte două persoane, transportate la spital - Minivacanță de Sfântă Mărie, terminată tragic 

Fata a fost luată de curenții puternici și nu a mai ajuns la mal. Astfel, tatăl ei a încercat să o salveze, însă fără rezultat. În ajutorul său au sărit alți doi bărbați pentru care medicii nu au mai putut face nimic. 

În prezent, tânăra se află în stare stabilă, este internată la Spitalul Județean Constanța și ar putea fi externată în scurt timp, conform Digi24.  

Tragedia s-a petrecut luni dimineața, în Mamaia. În afară de cei trei bărbați, în aceeași zi au murit alte trei persoane: prima în stațiunea Venus, cea de-a doua în Mamaia, iar a treia în Costinești.