MENIU

Detalii TERIBILE despre copilul român ucis în Belgia de către tatăl vitreg și de mama sa

Ies la iveală noi detalii șocante apar în cazul băiatului de 9 ani ucis de mama sa și de iubitul acesteia, caz care a îngrozit opinia publică din Belgia. Unchiul copilului susține că a fost primul căreia femeia i-a spus adevărul despre copil, iar el a alertat imediat poliția. Martor-cheie în acest caz este însă sora lui Raul, o fetiță de 12 ani, în fața căreia s-ar fi întâmplat toate ororile. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Tragedia a fost descoperită abia după trei luni, iar unchiul băiatului de 9 ani face și el dezvăluiri. Acesta a povestit în detaliu modul în care familia româncei a descoperit crima cumplită. Bărbatul susține că după ce s-a stabilit în Belgia și și-a luat și cei doi copii la ea, românca vorbea des cu mama ei și, de fiecare dată, cei mici erau sunați de bunică prin apel video. În ultima vreme însă, mama nu l-a mai expus pe Raul, iar bunica și unchiul și-au dat seama că ceva suspect se întâmplă.


„Sora mea s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Odată a spus că Raul era la duș, altă dată că se juca afară cu prietenii sau că dormea deja. (...) Avea mereu o explicație. Acestea au fost minciuni, desigur”, a explicat unchiul băiatului pentru postul TV 7sur.7.be

Alertată și tot mai speriată de lipsa copilului, familia femeii din România a insistat să afle ce se întâmplă cu băiatul. Mesajul primit i-a înspăimântat.


„Sora mea a răspuns cu un mesaj teribil. A întrebat de ce toată lumea mai vrea să audă de Raul. Pentru că era mort din 31 ianuarie. Ucis de iubitul ei”.


Imediat ce a primit mesajul, unchiul lui Raul susține că a alertat poliția. Martor cheie în acest caz este însă sora lui Raul, o fetiță de 12 ani. Ea ar fi povestit că tatăl său vitreg și-a pierdut slujba la o măcelărie, nu a suportat acest lucru și s-a răzbunat pe copii. Fata de 12 ani a povestit în detaliu cum a fost ucis fratele ei și apoi aruncat în apă. Imediat după oribila crimă, bărbatul a ascuns cadavrul sub pat pentru câteva zile. Apoi l-a pus într-o geantă și a mers să îl arunce în lac. Chiar mama și sora lui au fost cele care au căutat pietre pentru a le pune în geantă, obligate de tatăl vitreg.


Mama băiatului a fost arestată și e acuzată de omor din culpă și complicitate la omor, iar tatăl vitreg a fost și el arestat, în Olanda, după ce fugise din Belgia. 

Mai multe articole despre:
copil ucis belgia parinti omorat in bataie belgia