MENIU

Detalii șocate din "Biblia lui Tate" - 300 de pagini care stau la baza unui adevărat cult

Andrew Tate

Andrew Tate mărturisea la un moment dat că există o carte numită Biblia lui Tate în care sunt adunate toate postările sale șterse de pe Twitter și care arată toată "înțelepciunea" sa. 

Noi detalii legate de scandalul în care sunt implicați frații Tate ies la iveală. Se pare că exista chiar o carte numită Biblia lui Tate. “Frate, aia e o carte serioasă. E o carte numită ‘Biblia Tate’, care cuprinde toate postările mele şterse de pe Twitter. Cineva a adunat toată înţelepciunea mea într-o carte numită ‘Biblia Tate'”, spunea Andrew Tate.

Sunt 300 de pagini care stau la baza unui adevărat cult. În introducere, Andrew Tate dezvăluie ce-l mână în luptă: distracţia, femeile şi maşinile scumpe.

Biblia e plină de mesaje toxice despre ce crede influencerul că-şi doresc femeile. “Ce îşi doresc este un Mercedes negru care să le ia de acasă şi să le ducă la restaurant. Apoi ca tu să plăteşti nota fără să spui cât ai plătit. Ele vor doar ca patul tău să fie mare şi confortabil”, se mai arată în carte. “Dacă o femeie vine la mine şi-mi spune: “Andrew, vreau să mă ţii în siguranţă”, îmi oferă autoritate, spre binele ei”, spune Andrew Tate.

Prezent la Realitatea PLUS, criminologul Dan Rusu a explicat motivul pentru care frații Tate își puneau victimele să se tatueze, dar și semnificația Bibliei Tate:

"Trebuie văzut până la urmă, să avem o finalitate în dosar. Dar dacă discutăm despre tatuaje, nu e prima dată când observăm această practică. Ne duce cu gândul la practica pe care o făceau cei care dețineau sclavi, inclusiv același mesaj pe corpul sclavilor. Acea stigmă poate fi internalizată de victimă și chiar pot să se simtă ca un sclav, putem să speculăm, nu știm dacă s-a întâmplat așa. Trebuie să vedem în final dacă vor fi condamnați.
 
Nu am mai văzut o astfel de biblie. Aș adaugă că tipul acesta de discurs e regăsit într-o manieră destul de semnificativă în relațiile de agresivitate domestică. Vedem în foarte multe cazuri, observăm că acești agresori au un sentiment de control total asupra victimelor. Nu e ceva nou. Nu trebuie să fie neapărat un abuz fizic, abuzul nu trebuie să fie fizic, poate să fie de multe tipuri, în general agresorii lucrează foarte mult pentru a câștigă încrederea victimelor", explică Dan Rusu la Realitatea PLUS.
Mai multe articole despre:
andrew tate dan rusu biblia tate