MENIU

Detalii ȘOC în cazul crimei din Brașov. Femeia voia să divorțeze

Ies la iveală noi detalii în cazul crimei din Brașov, urmate de sinucidere. Un individ de 57 de ani și-a înjunghiat partenera de viață într-o criză de gelozie, apoi și-a pus capăt zilelor.

Strigătele de ajutor venite din apartament i-au alertat pe vecini în miezul zilei. Acum, procurorii caută firul poveștii șocante. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoțional. 

Crima din Brașov, un șoc pentru apropiații cuplului

Polițiștii, ajutați de un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, au intrat cu forța în locuință. După ce au ajuns echipajele de intervenție care au forțat ușa pentru a pătrunde în locuință, aceștia au descoperit trupurile neînsuflețite ale femeii și ale bărbatului, prezentând urme de violență. Conform procurorilor, prima ipoteză este că între cei doi soți ar fi existat o dispută violentă, iar arma crimei ar fi fost un cuțit găsit la fața locului.

Un bărbat și-a ucis soția, apoi și-a pus capăt zilelor

În locuință a fost găsită și o anumită medicație specifică tratamentul pentru persoane cu depresie. Vecinii spun, în același timp, că nu au auzit-o pe femeie să se plângă de comportamentul bărbatului ei, însă în ultimele zile nu se mai înțelegeau, iar femeia i-ar fi spus unei vecine că intenționează să divorțeze de soțul său.

„Moartea a fost violentă...lupte. Un cuțit din interiorul...gelozie...”, se arată în comunicatul transmis de Adrian Radu, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Cei doi erau căsătoriți de trei ani, însă, în ultima vreme se certau tot mai des, spun martorii audiați în dosar. Mai mult, femeia, în vârstă de 50 de ani, ar fi avut o relație în Italia și învăța limba, ca să plece acolo. De aceea și-ar fi anunțat soțul că va divorța, iar asta l-ar fi făcut pe bărbat să reacționeze atât de violent. Ancheta în cazul nenorocirii continuă sub supravegherea Tribunalului de pe lângă Brașov.