MENIU

Detalii revoltătoare în cazul jurnalistului PRO TV arestat pentru relații sexuale cu un minor. Referatul procurorilor

Marius Buga

Ies la iveală detalii șocante și revoltătoare în cazul corespondentului PRO TV în judeţul Dâmboviţa arestat preventiv pentru că a întreţinut în mod repetat relaţii sexuale cu un minor instituţionalizat. Potrivit procurorilor, Marius Buga știa că băiatul respectiv nu are 16 ani și " a profitat de situaţia vădit vulnerabilă" a acestuia.

"La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte se instrumentează un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, prevăzută de art. 220 alin.1 şi 4 lit. b şi e din Codul penal, constând în aceea că în repetate rânduri, în perioada cuprinsă între vara anului 2021 şi data de 05.02.2023, a întreţinut acte sexuale orale şi anale cu un minor, cunoscând că acesta are vârsta mai mică de 16 ani şi profitând de situaţia vădit vulnerabilă a persoanei vătămate, datorată faptului că era instituţionalizat într-o casă de tip familial şi nu beneficia de sprijin material şi emoţional din partea părinţilor, se arată într-un comunicat al Parchetului postat, joi, pe site-ul oficial al instituţiei.

 

"La data de 07.02.2023 s-au efectuat mai multe percheziţii domiciliare pentru descoperirea şi strângerea de probe în scopul probării infracţiunii. În cauză s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o persoană de sex masculin", a mai transmis instituția citată.

 

Marius Buga a fost arestat preventiv, miercuri seară, în urma deciziei Judecătoriei Târgovişte, care a admis propunerea procurorilor. Inculpatul a contestat decizia instanţei.

Mai multe articole despre:
jurnalist pro tv marius buga viol sex cu minori