MENIU

Detalii revoltătoare - Gemenii pedofili din Timiș sfidează justiția - Fiii unui celebru avocat, arestați pentru violuri

Gemenii acuzați de violuri

Un nou caz de agresiune sexuală petrecut în județul Timiș arată fața hâdă a unui sistem în care beizadelele sunt ocolite de lege. După mulți, foarte mulți ani, în care au batjocorit mai multe tinere, fiii unui avocat au ajuns în final după gratii.

Frații gemeni ai unui avocat din județul Timiș au ajuns în arest după ce au violat mai multe copile cu vârste cuprinse între 7 și 9 ani. În urmă cu 10 ani, cei doi frați au mai fost judecați pentru ca au fotografiat mai multe fete în ipostaze indecente și le-au pus pozele pe internet. În ciuda faptelor extrem de grave, băieții par să fie protejați datorită funcției importante pe care o are tatăl său. 

Adrian și Alexandru Calapiș, în vârstă de 30 de ani sunt fiii gemeni ai unui important avocat din județul Timiș. Aceștia a fost arestați după ce au fost acuzați de agresiune sexuală.

Unul dintre ei a ajuns după gratii abia acum, în timp ce fratele său se află în arest de 6 luni după ce a fost acuzat pentru viol și șantaj.

Una dintre fetițe a fost urmărită de gemeni în scara blocului, după care au intrat peste ea în casă. Pe celelalte victime, cei doi frați de 30 de ani le urmăreau pe stradă, când se întorceau de la școală, le ademeneau într-o mașină unde le obligau să se dezbrace.

Cei doi gemeni au avut prima dată probleme cu legea în 2013. Pe atunci aveau 21 de ani și erau studenți la Drept. Una dintre victime a fost fiica unui angajat MAI, în vârstă de 9 ani, care a fost fotografiată în ipostaze indecente, chiar în locuința familiei, unde cei doi au reușit să intre. Au urmat percheziții, iar în calculatoarele gemenilor, anchetatorii au găsit mai multe poze indecente cu minore.

Mai mult de atât, tatăl lor este cel care a încercat în tot acest timp să-i apere și a adus în fața instanței inclusiv adeverințe prin care să convingă instanța că băieții săi sunt „buni creștini”. Acum, însă, lucrurile se schimbă și se pare că tatăl nu mai vrea să-și apere fiii. 

 

Mai multe articole despre:
gemeni timisoara