MENIU

Detalii halucinante din dosarul sclavelor sexuale - tinerele, tatuate cu numele fraților TATE 

Apar informatii teribile din dosarul de sclavie sexuală. Fetele abuzate de frații milionari din Pipera erau marcate prin tatuaje cu numele proprietarilor. Cei doi frați de naționalitate britanică au fost audiați după descinderile de la vila unde au un studio videochat. Andrew și Tristan Tate continuă să nege abuzurile. 

Autoritățile au pătruns în locuința fraților Tate din Pipera, după ce s-ar fi aflat că aceștia ar fi ținut cu forța în vilă două tinere.

Una dintre victime, o tânără de 20 de ani, și-a sunat mama și i-a spus prin ce trece. 

Și Ambasada Statelor Unite la București a sesizat autoritățile din România despre sechestrare, după ce tânăra de origine americană i-ar fi trimis adresa locuinței din Pipera iubitului ei din SUA.

După şase ore de percheziţii, Andrew Tate a fost băgat în dubă, urmat fratele său, Tristan Tate. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a râs şi a făcut şi el glume cu mascaţii în maşina poliţiei cu care a fost dus la DIICOT. 

În cazul lor nu a fost luată nicio măsură de prevenție și au fost lăsați să plece acasă după audieri.

Mama tinerei românce sechestrate spune că fata a fost racolată în timpul unei gale de prezentare.

Zilele acestea, frații Tate au fost surprinși cu un grup de fete la vila pe care o dețin în Pipera, acolo unde au avut loc descinderile. În imagini ar putea fi chiar victimele sechestrate.

Cei doi frați ar deține un studio de videochat, chiar în propria lor locuință din nordul Capitalei. Potrivit unor surse, o parte din fete erau tatuate pe brațe cu mesajul în limba engleză ”Aparțin lui Tate”.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate a postat pe contul său de TikTok un videoclip chiar înainte de a fi ridicat. În filmare apar mai multe femei, despre care milionarul spune că le duce "într-o excursie".