MENIU

Detalii cutremurătoare după dubla crimă de la Constanța: Psihologii au ajuns la concluzia că ȘACALUL este psihopat

Detalii cutremurătoare după dubla crimă de la Constanța: Psihologii au ajuns la concluzia că ȘACALUL este psihopat

Autoritățile au descoperit detalii cutremurătoare din trecutul criminalului de pe litoral, poreclit „Șacalul”. Psihologii criminaliști au ajuns la concluzia că Neculai Mitrea este psihopat. „Șacalul” este suspectat că ar fi distribuit pe internet conținut pentru pedofili. Acesta era pe o listă de suspecți din cauza faptului că numele lui apărea în registrul agresorilor sexuali.

Autoritățile au făcut descoperiri alarmante în cazul lui Neculai Mitrea, cunoscut sub numele de „Șacalul”, după ce au aflat detalii cutremurătoare despre trecutul său. Psihologii criminaliști au concluzionat că Mitrea prezintă trăsături de psihopat, o caracteristică care adâncește gravitatea acuzațiilor aduse împotriva sa.

Neculai Mitrea este suspectat că ar fi distribuit pe internet conținut de natură pedofilă, o acuzație extrem de gravă care l-a plasat pe lista de suspecți. De asemenea, numele său apărea în registrul agresorilor sexuali, ceea ce a crescut nivelul de îngrijorare în rândul autorităților și al comunității.

În urma investigațiilor, s-a stabilit că Mitrea avea o istorie de comportamente deviante și violente, iar profilul său psihologic sugerează o afecțiune profundă și periculoasă.

Imagini sfâșietoare, la Constanța. Denisa, cea de-a doua victimă a Șacalului, ucisă și abandonată pe câmp, a fost înmormântată în satul ei natal

Mai multe articole despre:
crima constanta sacal