MENIU

Detalii cutremurătoare despre proxeneţii care au ucis o prostituată și au abandonat-o într-o remorcă. "N-am mai văzut de 25 de ani asemenea sadism" - criminalist

Descoperire cutremurătoare într-o parcare din România. Cadavrul unei femei a fost găsit într-o remorcă între blocuri

Ies la iveală detalii cutremurătoare despre proxeneții care au ucis o prostituată din Oradea și i-au ascuns apoi trupul într-o valiză și l-au aruncat într-o remorcă. Un criminalist care se ocupă de caz a declarat în presa locală că de 25 de ani nu a mai întâlnit asemenea sadism. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional.

„N-am mai văzut atâta sadism de la cele două eleve din Avram Iancu”, povestește unul din polițiștii care în 1999 a cerceta cazul a două liceene ciopârțite de un criminal care n-a fost găsit niciodată găsit, relatează e-Bihoreanul.

Jurnaliștii publicației au descoperit că șefa grupării a copilărit cu victimele sale, dar asta n-a oprit-o să le trateze cu o cruzime feroce: cele două surori, care îi erau prietene, au fost bătute, înfometate și mutilate pentru că nu le aduceau proxeneților suficienți bani.

Nu trebuie trecută cu vedere nici pasivitatea vecinilor, care au auzit strigătele de durere ale victimelor, le-au surprins când căutau prin tomberoane după mâncare, dar nu au reclamat la poliție situația. În schimb, s-a convocat o ședință a asociației de locatari ca să se plângă de gălăgie.

 

 
Mai multe articole despre:
prostituata ucisa oradea sadism proxeneti