MENIU

Detalii bombă din rechizitoriul accidentului de la 2 Mai, care pot răsturna ancheta! Cine îl apară pe Vlad Pascu

Vlad Pascu/ Inquam Photos / Octav Ganea

Vlad Pascu, drogatul de la 2 Mai care a omorât doi oameni, pe Sebastian și pe Roberta, a fost trimis, miercuri, în judecată. Procurorii au întocmit și un rechizitoriu. Documentul relevă un detaliu bombă care poate răsturna ancheta în cazul accidentului produs la finalul lunii august. Aparatul drugtest a aparut ca prin minune abia după producerea tragediei. Cine îl apără pe șoferul drogat?

Detalii bomba din noaptea tragediei din 2 Mai, cand doi tineri si-au pierdut viata intr-un mod extrem de brutal, dupa ce au fost ucisi pe loc de un tanar de 19 ani, urcat drogat la volan. De ce nu a fost testat antidrog beizadeaua Vlad Pascu. 

Potrivit rechizitoriului, în momentul în care Vlad Pascu a fost oprit de către polițiști, imediat după accident, a fost testat cu aparatul drugtest iar rezultatul a fost unul pozitiv. Mai exact, acesta a ieșit pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Acest lucru s-a întâmplat în jurul orei 6.30 dimineața, la aproape o oră după ce a comis accidentul. Apoi a fost dus la spitalul din Mangalia, unde i s-au prelevat și probe biologice. 

Aici apare un semn de întrebare, un aspect care ar putea răsturna cumva ancheta. Cine îl protejează pe Vlad Pascu? Asta deoarece știm foarte bine că în acea seară a mai fost oprit de polițiști. Oamenii legii au găsit atunci în mașina sa mai multe pastile și chiar o țigară pe jumătate consumată care conținea droguri, însă el nu a putut fi testat pentru că polițiștii nu aveau atunci un aparat drugtest. Acest aparat s-a găsit însă abia după ce nu mai era nimic de făcut, respectiv după ce Vlad Pascu i-a omorât pe cei doi tineri. 

Un alt detaliu important din rechizitoriu este acela că expertul angajat de familia lui Vlad Pascu a ajuns la aproximativ aceleași concluzii ca și expertul criminaliștilor, însă a adăugat că victimele sunt vinovate pentru producerea accidentului pentru că mergeau pe șosea.

Mai multe articole despre:
detalii bomba ancheta accident 2 mai vlad pascu