MENIU

Destinul lor e călăuzit de Dumnezeu. 3 zodii ocrotite de Divinitate

<p>HOROSCOP. Aceste cinci zodii care &icirc;și schimbă viața radical &icirc;n următoarea perioadă</p>

Au astrele de partea lor, au un inger pazitor care ii vegheaza, astfel ca sunt protejate divin clipa de clipa. Se poate spune despre ele ca au noroc cu carul, fiindca orice intreprind este incununat de succes. Vorbim despre zodiile care au destinul calauzit de Dumnezeu.

Iata care sunt nativii nascuti sub o stea norocoasa:

Leu

Leul este inzestrat cu o forta aparte, care nu este una comuna, ci are origini celeste. Nativul se descurca in orice situatie si, printr-un joc al sortii, iese mereu invingator. Traieste intens si nu se teme de nimic, pentru ca stie ca o putere supranaturala vegheaza asupra sa.

Capricorn

Daca ii descoperi stralucirea de sorginte divina, vei privi Capricornul cu alti ochi. Vei intelege de unde isi ia seva, puterea de a dobori orice obstacol si de a fi mereu in varf. Nativul acesta este un norocos prin definitie si nu se lasa invins de nimic, scrie ele.ro.

Pesti

Norocul este mereu de partea nativului Pesti. Si nu trebuie sa faca nimic pentru asta, fiindca au ingerii sai ocrotitori grija de asta. Este, practic, o rasplata pentru sensibilitatea si pentru empatia de care da dovada.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii bune zodii ocrotite de Dumnezeu