MENIU

DESPĂGUBIRE-RECORD după un ACCIDENT: 1 MILION DE EURO de la CNADNR pentru tânăra mutilată

DESPĂGUBIRE-RECORD după un ACCIDENT: 1 MILION DE EURO de la CNADNR pentru tânăra mutilată

ICCJ a decis definitiv ca tânăra care a rămas fără un braţ în urma unui accident să primească despăgubiri de 1 milion de euro de la CNADNR. Tânăra are 25 de ani şi a rămas fără braţul drept în 2006.

Compania Naţională de Drumuri este obligată să despăgubească o studentă cu un milion de euro. Tânăra din Constanţa şi-a pierdut o mână într-un accident, care a avut loc în 2006.

Calvarul Elenei Ghegeliu, o studentă la Drept din Constanța, a început în a doua zi de Crăciun, în 2006. Elena era cu prietenul ei, într-o mașină Dacia, pe drumul naţional care duce spre Brașov, la km 34.

Potrivit informațiilor din dosar, prietenul ei a încercat să evite coliziunea cu BMW, rămas neidentificat, care intrase pe sensul lor de mers și a tras dreapta de volan. În acel moment, a scăpat mașina de sub control, iar autovehiculul s-a oprit într-un parapet metalic de pe marginea drumului, care era deteriorat. Parapetul a străpuns portiera dreaptă a autoturismului şi i-a intrat fetei în mână. Medicii i-au amputat brațul fetei.

Poliţiştilor şi procurorilor braşoveni le-a luat 5 ani să soluționeze definitiv cauza, dar au stabilit clar că prietenul Elenei, Claudiu Ionuț Ion, nu se face vinovat de accident. Mai mult, s-a stabilit că vina accidentului o poartă administratorul drumului, adică CNADNR. Acest lucru rezultă şi din expertiza tehnică – auto dispusă în dosarul penal de la Brașov, ale cărei concluzii au fost însușite de toate părțile.

Mai multe articole despre:
accident CNADNR CNADNR daune despăgubiri CNADNR