MENIU

Descoperire șocantă pe Dunăre. Tânăr de 18 ani, din București, dat dispărut a fost găsit plutind pe apă

Oamenii legii au avut parte de o descoperire șocantă pe 3 septembrie. Trupul unui tânăr de 18 ani a fost găsit plutind pe Dunăre, asta după ce acesta a fost dat dispărut pe 30 august 2024.

Cadavru plutind pe Dunăre

Cadavrul unui tânăr de 18 ani a fost găsit plutind pe fluviul Dunărea, informează polițiștii, conform giurgiuveanul.ro. La data de 3 septembrie, în jurul orei 15:00, Poliția Transporturi Giurgiu a fost alertată de colegii lor de la Inspectoratul Teritorial de Poliție de Frontieră Giurgiu, care au observat trupul unui bărbat plutind pe suprafața apei, în zona kilometrului fluvial 482. Polițiștii de frontieră au reușit să aducă corpul la mal, în apropierea kilometrului fluvial 479, conform unui comunicat al IPJ Giurgiu.

În urma investigațiilor desfășurate la fața locului, cadavrul a fost identificat ca fiind al unui tânăr de 18 ani din București, dispărut din data de 30 august. Trupul nu prezenta urme vizibile de violență, dar a fost transportat la spital pentru efectuarea autopsiei. Poliția continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte ale decesului.