MENIU

Descoperire MISTERIOASĂ ÎN RUSIA. Chipul CONTROVERSAT încastrat într-o piatră

Chip extraterestru cu o vechime de 450 de milioane de ani descoperit în Rusia

Un chip de proveniență extraterestră, cu o vechime de peste 450 de milioane de ani, a fost descoperit pe malul unui râu, în apropierea orașului Labinsk, Rusia.

Interesant este faptul că chipul este încastrat într-o piatră și pentru că este de culoare albă a atras atenția unui trecător. Acesta a prelevat piatra și văzând că are de-a face cu un fapt misterios a predat piatra autorităților locale. Acestea au trimis-o spre un laborator specializat pentru a elucida misterul, scrie efemeride.ro.

Concluziile au fost unele extraordinare pentru că bucata de material încastrată în piatra respectivă reprezintă un chip. Are o vechime de peste 450 de milioane de ani, din perioada Ordoviciana, motiv pentru care se consideră că a fost fabricat de tehnologia extraterestră. De asemenea, specialiștii sunt de părere că ar putea să existe o legătură strânsă între evenimentele marcante petrecute în perioada Ordoviciana și vizitele extraterestre pe Terra.

Aproape de sfârşitul Devonianului, acum 370 de milioane de ani, multe specii de peşti şi 70% din nevertebratele marine au dispărut. Motivul nu se cunoaşte exact. Perioada Ordoviciană s-a încheiat acum 440 milioane de ani cu o altă extincţie în masă care a ucis aproape toţi peştii şi coralii şi 25% din toate familiile de animale.

Mai multe articole despre:
extraterestri Rusia descoperire rusia