MENIU

DESCOPERIRE MACABRĂ: Un CADAVRU, într-o şcoală din Bârlad

DESCOPERIRE MACABRĂ: Un CADAVRU, într-o şcoală din Bârlad

Angajatul unei şcoli din municipiul Bârlad, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit mort de către un coleg de serviciu într-unul din atelierele unităţii de învăţământ, poliţiştii şi reprezentanţii Inspectoratului de Muncă Vaslui declanşând anchete în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, bărbatul de 55 de ani, angajat pe postul de fochist la Liceul Tehnologic "Petru Rareş”, a fost găsit pe un fotoliu din incinta unui atelier al unităţii de învăţământ, în momentul în care unul dintre colegii săi a venit la serviciu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bârlădeanul fusese văzut ultima dată în viaţă cu o seară înainte, după ce îşi terminase programul şi urma să plece acasă.

"La sesizarea reprezentanţilor şcolii, s-a declanşat o anchetă în acest caz pentru a se stabili cauza decesului. În acest sens, s-a dispus efectuarea autopsiei de către medicii legişti, la o primă examinare a cadavrului nefiind descoperite urme de violenţă”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Mihaela Ştraub.

Mai multe articole despre:
şcoală Bârlad mort