MENIU

Descoperire macabră pe litoralul românesc: tânăr găsit mort lângă plajă cu o pungă pe cap

Descoperire macabră pe litoral! Un tânăr de 21 de ani a fost găsit mort, plin de răni, la doar o aruncătură de băț de o plajă aglomerată. Un tânăr care aduna PET-uri este cel care a dat alarma. Turiștii povestesc îngroziți că timp de ore întregi nimeni nu a observat nimic.

Tânăr găsit mort la doi pași de plajă

Tânărul decedat a fost găsit pe un dig de către un bărbat care aduna sticle de plastic, totul la doar câțiva pași de o plajă foarte aglomerată. În zonă se află o cherhana, o bază nautică, dar și o zonă în care oamenii vin cu mașinile. Turiștii povestesc îngroziți însă că timp de ore nimeni nu a observat nimic.

„Era un băiat care aduna pet-uri, el a văzut, când am venit noi se luau declarații...”, a spus un martor.

„Toată lumea alerga panicată, credeam ca s-a înecat cineva. În 2024 să vezi așa ceva... sunt copii, vin mulți la plajă aici, eu vin an de an, dar în ce vremuri trăim să asistăm la așa ceva...”, spun turiștii.

Anchetatorii iau în calcul toate variantele, chiar și posibilitatea unei crime și asta pentru că tânărul ar fi fost descoperit cu răni pe corp, dar și cu o pungă de plastic pe cap.

Cadavrul a fost dus la Medicină Legală pentru necropsie, iar anchetatorii vor analiza imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a afla mai multe informații despre moartea misterioasă.