MENIU

Descoperire macabră pe Dunăre: Cadavrul unui cetățean bulgar găsit după trei zile de căutări

Cadavrul unui cetățean bulgar a fost descoperit plutind pe Dunăre după trei zile de căutări intense. Polițiștii din Giurgiu continuă investigațiile sub suspiciunea de omor.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

La data de 22 iunie, la ora 10:10, polițiștii Serviciului Județean de Transporturi Giurgiu au fost alertați printr-un apel la 112 despre dispariția unui marinar bulgar în vârstă de 61 de ani. Incidentul a avut loc în portul Giurgiu, unde bărbatul a căzut în apă în timpul manevrelor de acostare a navei și nu a mai reușit să iasă la suprafață, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu.

Imediat, s-au demarat operațiunile de căutare cu ajutorul ambarcațiunilor aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu și Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, arată giurgiuveanul.ro.

Trupul bulgarului a fost găsit după 3 zile de căutări

După trei zile de căutări neîntrerupte, la data de 25 iunie, la ora 17:25, polițiștii au fost informați printr-un nou apel la 112 despre prezența unui cadavru plutind în zona brațului ARA al fluviului Dunărea. Cadavrul a fost identificat ca fiind cel al marinarului dispărut pe 22 iunie.

„Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Giurgiu continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu,” a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu.