MENIU

Descoperire macabră în Bistriţa-Năsăud: Rămăşiţe umane găsite în planşeul unei foste şcoli din comuna Livezile

Rămăşiţe umane găsite în planşeul unei foste şcoli din comuna Livezile. Foto: Facebook

O echipă de muncitori ai unei firme specializate în reabilitare a clădirilor a făcut o descoperire șocantă în cursul lucrărilor la un imobil vechi din comuna Livezile.

Firma care lucrează la reabilitarea clădirii în care a funcţionat vechea şcoală din comuna bistriţeană Livezile, aflată în prezent în proprietate privată, a descoperit, vineri, rămăşiţe umane în planşeul imobilului, despre care se crede că ar fi vechi de zeci de ani.

Anunţul descoperirii a fost făcut de către actualul proprietar al clădirii, Ionuţ Simionca.

"Câteodată, viaţa te pune în nişte situaţii absolut incredibile. În primă instanţă, nu ştii cum să reacţionezi. Asta mi s-a întâmplat mie astăzi. Vă spun şi vouă o poveste neverosimilă. În urmă cu ceva ani, am cumpărat clădirea abandonată a şcolii din comuna Livezile. Aici, învăţasem eu în copilăria mea. Relativ recent, m-am decis să o consolidez şi renovez. Am apelat la o firmă de construcţii în acest sens. Astăzi, în timp ce verificau structura de rezistenţă a planşeului, muncitorii au descoperit rămăşiţe umane vechi de aproximativ 100 de ani. Evident, am urmat urgent căile legale şi am luat legătura cu autorităţile cărora le-am comunicat despre descoperirea ciudată făcută. Chiar îmi doresc foarte mult să văd dacă pot fi identificate persoanele în cauză, pentru că am sentimentul că este o parte de istorie importantă pe care echipa de construcţii a găsit-o dintr-o întâmplare", a scris Simionca pe Facebook.

VIDEO. Scandal într-un autobuz din București: Elevă, amenințată și înjurată de o doamnă în vârstă pentru că era „prea dezbrăcată”

Mai multe articole despre:
scoala ramasite umane cladire