MENIU

Deputatul Ringo Dămureanu, primele declarații despre reținerea celor care l-au agresat pe fiul său de 15 ani

Doi dintre agresorii care l-au bătut și tâlhărit într-un tramvai, acum 10 zile, pe fiul deputatului Ringo Dămureanu au fost reținuți! Este vorba despre doi minori, în vârstă de doar 14 ani.  În cursul acestei zile, cei doi vor fi prezentați Parchetului cu propunere de arestare preventivă, se arată în comunicatul poliției.  Politicianul a dat primele detalii în exclusivitate la Realitatea PLUS. 

După mai bine de o săptămână de la scandalul monstru, polițiștii au reținut doi minori de 14 ani.

Doar doi dintre cei 6 sau 7 copii au fost reținuți în cazul agresării celro doi băieți într-un tramvai din Craiova, unul dintre ei fiind fiul deputatului AUR Ringo Dămureanu. În urmă cu o săptămână, deputatul Ringo Dămureanu anunța că fiul său, de 15 ani, a fost bătut și amenințat cu cuțitul într-un tramvai din Craiova, pe 17 mai. 

Fiul demnitarului se afla în tramvai atunci când a avut loc atacul. Adolescentul de 15 ani susține că un grup de tineri s-a năpustit cu un briceag asupra lui și a prietenului său. Cei doi au fost bătuți și jefuiți sub privirile celorlalți călători. Nimeni nu a intervenit.

„Cu copilul nu se știau. Au fost atacați în tramvai. Ei tâlhăriseră și alți copii în mall.

Nu e vorba de un fiu de deputat, ci de 4 copii. În total sunt 4 copii și sunt două dosare penale pe numele acestora.

Orice copil din țara asta ar trebui să beneficieze de toată atenția. 

Cred că totuși pentru mine Poliția nu a insemnat siguranță si incredere.

Pe mijloacele de transport nu se face niciun fel de preventie, nici macar o data pe an nu intra un jandarm sau de la Poliția locală.

Copiii sunt minori, stau acasă liniștiți (agresorii, n.r.). Pentru ceilalți copii din Craiova nu e o veste bună daca Primaria nu trimite agenti preventiv pe transportul local.

Copiii au fost identificați in 12 ore. Poliția s-a mișcat foarte repede, e vorba de procedurile cu declarațiile, medicina legală”, a declarat Ringo Dămureanu, în exclusivitate la Realitatea PLUS.

Potrivit IPJ Dolj, doi adolescenţi colegi de clasă, ambii în vârstă de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea București, ar fi fost agresați de un grup de 4-5 tineri ce se aflau de asemenea în tramvai.

În urma conflictului, unui minor i-ar fi fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de 5 lei.

„Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu, citat de Realitatea de Dolj.