MENIU

Dependență dusă la extreme. Un bunic și-a răpit propria nepoată și a cerut o sumă uriașă drept răscumpărare

jocuri de noroc

Situație incredibilă în China! Un bunic dependent de jocuri de noroc a recurs la un gest extrem din cauza datoriilor uriașe pe care le-a adunat de-a lungul timpului. Bărbatul și-a răpit propria nepoată în vârstă de doar 4 ani și a cerut o răscumpărare de 500.000 de yuanni, echivalentul a nu mai puțin de 72.000 de dolari. Bătrânul nu s-a oprit însă aici. El a amenințat chiar că o va ucide pe micuță dacă nu primește suma respectivă. Cea care l-a dat pe mâna poliției este chiar fiica sa. 

Bărbatul din China și-a răpit nepoata în vârstă de 4 ani de la școală, și-a sunat fiica și i-a cerut să-i plătească suma de 500.000 de yuani (72.500 de dolari) drept răscumpărare dacă vrea să-și mai vadă copilul vreodată, relatează Ziare.com, care citează  South China Morning Post.

Mai mult, acesta a amenințat că o ucide pe micuță dacă nu primește banii. Cea care a alertat poliția este chiar fiica sa. În prezent, bărbatul se află în arestul poliției.

„Am 65 de ani și fiica mea mă dă în judecată. Ea nu vrea niciodată ca eu să mă fac bine. Vrea doar să mă vadă mort”, a afirmat acesta.

De altfel, bătrânul consideră că această dispută este o chestiune „de familie” și nu una „juridică” și spune că fiica lui este „nerecunoscătoare”.

Mai mult decât atât, după ce a fost încarcerat, bărbatul a intrat în greva foamei, convins că ceea ce i se întâmplă este o nedreptate.

Mai multe articole despre:
bunic rapire nepoata dependenta jocuri de noroc