MENIU

Denunțătorul mafiei coldiste, din nou în fața anchetatorilor! Hideg a depus noi PROBE în dosarul generalilor Statului Paralel

Denunțătorul mafiei coldiste, din nou în fața anchetatorilor! Hideg a depus noi PROBE în dosarul generalilor Statului Paralel

Cătălin Hideg, denunțătorul mafiei coldiste, a ajuns din nou în fața procurorilor DNA, după ce executorul judecătoresc angajat de Doru Trăilă i-a pus proprire pe conturi. Omul de afaceri a venit să aducă mai multe dovezi prin care să arate că generalii statului paralel vor să îi distrugă afacerile. 

„Am depus extrase de cont și sumele pe care le-am plătit prin bancă. Este vorba de sumele care au fost plătite către Trăilă și cele reținute de Biroul Executărilor Judecătorești Petricaru și Iordache din conturile companiei, până la anularea executării.

Am fost chemat să depun aceste documente pentru a dovedi că firma a plătit acești bani în contul domnului Trailă. Luni, Dumbravă a afirmat că sunt o victimă. El vrea să sugereze că numele meu înseamnă „răcoare rece”, adică, conform cunoștințelor sale, este un semnal pentru prietenii săi din justiție”, a spus Cătălin Hideg, joi.

Noi audieri în dosarul generalilor Coldea și Dumbravă: Martori-cheie, așteptați la DNA

 

Mai multe articole despre:
dosarul generalilor hideg probe