MENIU

Denunțătorul generalului negru, Cătălin Hideg, obligat să-și dea oamenii afară de la firmă. Angajații au ieșit în stradă

Hideg, adus la sapă de lemn de statul paralel. Acum își dă afară angajații. Foto/Inquam

Cătălin Hideg, afaceristul care a denunțat gruparea generalilor, își închide compania după 21 de ani de activitate. Asta după ce i-au fost blocate conturile și a fost executat de gruparea generalilor. Acum, zeci de oameni sunt dați afară.

„Sunt câteva zeci de angajați care protestează. Oamenii își pierd locurile de munca, companie se închide, asta pentru ca firma de avocatura a celor doi generali SRI blochează conturile. Gașca coldista a blocat trezoreria, au blocat ultimul cont și nu ne mai putem desfășura activitatea. Sunt 42 de oameni care vor fi dați afară și încă 12 persoane care lucrează in cercetare la institutul de biotehnologie. Am făcut contestație și așteptam răspunsul Tribunalului Giurgiu pentru prima înfățișare. Nu am mai fost solicitat, pentru că acolo acum sunt alte desfășurări ale procesului”, a declarat Cătălin Hideg.

Cătălin Hideg: „Coldea și gașca sa au salvat-o pe Pandarof”. Cum a scăpat blonda generalului negru de restricții

Cătălin Hideg: „Coldea și gașca sa au salvat-o pe Pandarof”. Cum a scăpat blonda generalului negru de restricții

„Nu vrem să se închidă Sanimed. Lucrăm aici de 20 de ani și nu vrem să se închidă. Până acum, nu am avut probleme, acum, din cauza statului paralel se întârzie salariile. Avem rate și nu cred că merită să fie închis, noi lucrăm pentru spitale”, a declarat unul dintre angajații companiei.

Traficanții Marinei Pandarof, protejați de politicieni. Blonda lui Coldea a ridicat un imperiu cu bani din droguri