MENIU

Denise Rifai: cine sunt, de fapt, cei care se luptă cu jandarmii în Piaţa Victoriei

Românii din Diaspora protestează, vineri, împotriva Guvernului, Piaţa Victoriei din Capitală fiind punctul central spre care s-au îndreptat înca de joi seara manifestanţii.

O serie de incidente au avut loc în Piaţa Victoriei, iar jandarmii încearcă să disperseze mulţimea cu gaze iritante şi o maşină dotată cu un tun cu apă. Mai multe persoane au încercat să forţele gardurile, violenţele escaladând, iar jandarmii au folosit mai multe tipuri de gaze iritante, precum şi grenade cu gaze.

Denise Rifai este de părere că aceste conflicte din Piaţa Victoriei, dintre jandarmi şi protestatari, au fost provocate de diversionişti.

"E ciudat ce s-a întâmplat astăzi. Dacă devii agresat de protestatar, ca jandarm trebuie să intervii, e normal. Aceşti oameni din Diaspora au adus 5 miliarde de euro în ţară. Sunt alte chestiuni care se întâmplă. Sunt oameni aduşi, diversionişti. Oamenii care sunt în stradă sunt oameni de calitate, cu studii superioare. Sunt alţii, ultraşi, care aruncă în cap cu o sticlă. E logic că jandarmul se apără.

Nu se va schimba nimic, pentru că n-au nicio jenă. Au creat o lume paralelă. Până când nu vom vedea într-adevăr o mişcare de amploare... Românii trebuie să protesteze liniştit. Fără aceste diversiuni. Aţi văzut cum fac cei de la PSD-ALDE când cineva îndrăzneşte să-i conteste!", a spus Denise Rifai.

Mai multe articole despre:
denise rifai diversionisti