MENIU

Demisia lui Boris Johnson, aplaudată la Moscova: A plecat CLOVNUL

Demisia premierul britanic Boris Johnson a fost primită cu satisfacție și ironii la Moscova. A plecat CLOVNUL, a anunțat preşedintele camerei inferioare a parlamentului rus, Viaceslav Volodin, el însuși un personaj insolit, renumit pentru afirmațiile sale delirante.

Volodin este cunoscut presei internaționale drept unul dintre personajele Kremlinului care face cele mai halucinante afirmații. Recent, președintele Dumei a sugerat că Rusia ar trebui să ceară înapoi Alaska,

„A plecat clovnul”, a afirmat Volodin, precizând că premierul britanic este unul dintre principalii „belicoși” împotriva Rusiei și că se află în spatele bombardării unor orașe pașnice precum Belgorod și Kursk din Rusia.

Volodin este cunoscut presei internaționale drept unul dintre personajele Kremlinului care lansează cele mai halucinante afirmații. Recent, președintele Dumei a sugerat că Rusia ar trebui să ceară înapoi de la Statele Unite Alaska, ca urmare a  sancțiunilor impuse Moscovei, sau că Washingtonul ar trebui să plătească compensații tuturor statelor care au avut de suferit din cauza virusului COVID.