MENIU

Declarațiile controversate ale surorii adolescentului care a ucis un băiețel de 9 ani în Pantelimon: „O joacă de copii!”

Tragedia care a lovit o familie din București a stârnit un val de reacții și controverse după ce sora adolescentului responsabil pentru accidentul mortal a făcut declarații șocante. Într-un interviu acordat în exclusivitate în cadrul unui post Tv, aceasta a descris incidentul ca fiind „o joacă de copii”, explicând că totul a pornit de la o „neînțelegere” în rândul tinerilor.

Tragedia din Sectorul 3

Accidentul a avut loc într-o parcare din Sectorul 3 al Capitalei, lângă Parcul Pantelimon. Adolescentul, aflat la volanul unei mașini fără permis de conducere, a pierdut controlul vehiculului și i-a lovit pe cei doi frați, în vârstă de șapte și nouă ani. Impactul a fost fatal pentru băiețelul de nouă ani, în timp ce sora lui se află acum în stare gravă la spital.

În interviul său, sora adolescentului a minimizat gravitatea incidentului, afirmând: „A fost o joacă de copii. Da, s-au speriat. Sunt copii, au 15 ani.” Ea a explicat că fratele ei și prietenul său s-au aflat în mașină din curiozitate și nu din intenția de a provoca un accident.

Cei doi au fugit de la locul accidentului

După ce a provocat tragedia, adolescentul a părăsit locul accidentului pe jos, lăsând vehiculul avariat în parcarea respectivă. Ulterior, el și pasagerul său s-au predat poliției. Ambii au fost testați pentru alcoolemie și substanțe interzise, iar rezultatele au fost negative. În prezent, șoferul în vârstă de 17 ani și pasagerul sunt audiați, iar autoritățile continuă ancheta.

Pe lângă tragedia umană, accidentul a provocat și daune semnificative altor vehicule parcate în apropiere. Mașinile afectate au fost puternic avariate, adăugând un alt nivel de complicație la această tragedie deja devastatoare.

Incidentul a stârnit un val de indignare în rândul publicului, iar autoritățile continuă să investigheze circumstanțele în care s-a produs accidentul.