MENIU

Declaraţia lui Bănicioiu privind cazul Gabriel Cotabiță. Ce măsură ar putea fi luată

<p>Declaraţia lui Nicolae Bănicioiu privind cazul Gabriel Cotabiță. Ce măsură ar putea fi luată</p>

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a afirmat astăzi legat de cazul cântărețului Gabriel Cotabiță, că, din punctul său de vedere, în apropierea unei săli de fitness ar trebui să existe "posibilitatea unei intervenții medicale".

"Chiar o să investigăm această posibilitate, dar trebuie reglementată conform normelor europene. Ne gândim la variante care să rezolve o problemă de intervenție. Mai țin foarte mult și de noi. Grija pe care ne-o purtăm noi înșine nu ne-o poartă nimeni altcineva. Trebuie ținut cont de regimul alimentar, efortul susținut. Trebuie să consulți medicul. De aceea am introdus și acele riscograme, de aceea ne gândim să introducem și controlul obligatoriu", a spus Nicolae Bănicioiu.

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a participat marți la bilanțul celor 100 de operații pe cord efectuate în Secția de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii "M.S. Curie", conform Agerpres.

Noi amănunte despre starea lui Gabriel Cotabiţă: Are leziuni cerebrale extinse

Medicii de la Floreasca au făcut, luni, prima declarație de presă cu privire la starea artistului Gabriel Cotabiță. Au menţionat că acesta "este în stare gravă, dar stabilă", iar investigaţiile medicale au identificat "drept cauza cea mai probabilă a stopului cardio-respirator o tulburare severă de ritm cardiac (produsă în contextul unor afecţiuni cardio-vasculare preexistente), fiind excluse infarctul miocardic acut, embolia pulmonară şi accidentul vascular cerebral".

Mai multe articole despre:
măsuri Ministrul Sanatatii Gabriel Cotabiţă