MENIU

Decizie revoltătoare. Profesorul de la "Sf. Sava", acuzat că a violat un minor, cercetat sub control judiciar. A contat "reputația"

Profesorul este acuzat de viol și agresiune sexuală

Decizie revoltătoare în cazul unui cunoscut profesor de la colegiul "Sfântul Sava" din București, acuzat că ar fi violat un elev. Dascălul va fi cercetat sub control judiciar. Judecătoria sectorului 3 a fost luată ținând cont de reputația profesională, potrivit Realitatea Plus.

Cadrul didactic va fi cercetat sub control judiciar pe o perioadă d 60 de zile. Profesorul a fost reținut joi, fiind acuzat că a violat un minor și l-a agresat sexual pe un altul.

Solutia pe scurt:

În baza art. 227 alin. 1 C.p.p., respinge ca neîntemeiată propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul SPINEANU-DOBROTĂ SORIN-PAUL. În baza art. 227 alin. 2 C.p.p. rap. la art. 211 şi urm. C.p.p., dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpatul SPINEANU-DOBROTĂ SORIN-PAUL, pe o perioadă de 60 zile, începând cu data de 25.07.2024 şi până la data de 22.09.2024, inclusiv, a anunțat portalul instanțelor.

 

Ministerul Educației a luat act de informațiile apărute în spațiul public referitoare la reținerea unui cadru didactic de la Colegiul Național „Sfântul Sava” din Capitală, care este și angajat al Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE) și a solicitat Parchetului de pe lângă Tribunalul București informații cu privire la măsurile dispuse, astfel încât să poată aplica urgent măsurile legale necesare.

Cine este profesorul de la Colegiul Sfântul Sava, din București, acuzat de viol și agresiuni sexuale față de elevi

 

Mai multe articole despre:
profesor violator sava cercetat în libertate