MENIU

Decizie halucinantă în justiție: șoferii cu rezultat fals pozitiv la drugtest nu vor putea primi despăgubiri în instanță

Decizie halucinantă în justiție: șoferii cu rezultat fals pozitiv la drugtest nu vor putea primi despăgubiri în instanță

Decizie halucinantă a instanțelor: șoferii care au un rezultat fals pozitiv la drugtest nu vor putea primi despăgubiri în instanță. 

Este cazul unui bărbat care a dat în judecată Direcția Generală de Poliție a municipiului București în urma unui rezultat pozitiv eronat. Bărbatul a cerut în jur de 2 mii de lei daune materiale și a 25 de mii de euro daune morale, plus cheltuieli de judecată.

Rezultatul testării biologice a arătat clar că omul nu a avut substanțe interzise în corp, deși la drug test era pozitiv. Chiar și așa, instanța a respins acțiunea ca neîntemeiată. 

CFR schimbă regulile călătoriilor cu trenul, începând de azi. Apar biletele metropolitane

Xonia dă în judecată Poliția Română în scandalul drogurilor. Cântăreața a avut rezultat negativ la cocaină după probele de sânge

Cântăreața Xonia dă în judecată Poliția Română, după ce s-a confirmat că nu consumase cocaină. Analiza probelor de sânge a avut rezultat negativ, după ce testul anti-drog realizat de oamenii legii ieșise pozitiv. Artista dorește să primească scuze publice pentru falsa incriminare și eliminarea respectivelor aparate folosite. 

Xonia, pe numele ei real Loredana Sachelaru, a așteptat un an pentru a demonstra că acuzația agenților de la Brigada Rutieră este falsă.

Artista a fost oprită la un control de rutină și a fost amendată pentru că ar fi condus sub influența alcoolului. Situația s-a complicat după ce testul anti-drog a arătat prezența cocainei în organismul ei. Vedeta a fost absolvită de orice vină penală, dar își dorește să dea în judecată Poliția Rutieră.

Xonia susține că imaginea ei a fost drastic afectată după acest eveniment, iar starea psihică a cântăreței a avut de suferit, de asemenea.  

Ministrul Muncii aruncă bomba: din 1.713 dosare verificate, 1.400 au fost găsite cu nereguli. Rezultatele controalelor efectuate la sesizarea Realitatea Plus

Mai multe articole despre:
drugtest politia instante justitie soferi despagubiri