MENIU

Decizia în dosarul denunțătorului generalilor Coldea și Dumbravă, AMÂNATĂ. Noi acuzații dure lansate de Cătălin Hideg - VIDEO

Hideg acuză grupul de interese că încearcă să-i falimenteze afacerea

O nouă amânare în dosarul lui Cătălin Hideg. Denunțătorul generalilor a ajuns din nou în fața instanței pentru a-și salva firma pe care mafioții au vrut să o devalizeze. Acțiunea are loc după ce statul paralel i-a declarat război denunțătorului principal al caracatiței din jurul lui Florian Coldea.

Magistrații au decis însă să amâne pronunțarea pentru 21 octombrie pentru a putea fi depuse la dosar mai multe înscrisuri.

"Vor cu disperare să ia acești bani care sunt parte dintr-un contract ilicit. (...) Este vorba despre o mare nedreptate care mi se face mie cât si companiei, sunt convins ca justiția din România se va uita la documentele pe care le-am depus si că această asistență juridică nu a existat niciodată, se vede că banii pe care îi cereau erau pentru trafic de influenta si șantaj. În continuare insista să ia acești bani, ceea ce dovedește că acești golani nu merita respectul nimănui", a declarat omul de afaceri.

Cătălin Hideg ajunge astăzi în fața magistraților: săptămână de foc pentru denunțătorul generalilor. Zi cu miză uriașă

Dosarul "optimizărilor". Eugen Ghivu, avocatul care reprezintă Societatea Doru Trăilă și Asociații, RĂSPUNSURI HALUCINANTE la întrebările

 

Mai multe articole despre:
hideg denuntator coldea statul paralel