MENIU

Încă un DECES pe teritoriul României. 3 persoane infectate cu coronavirus au murit

Încă un DECES pe teritoriul României. 3 persoane infectate cu coronavirus au murit

DECESE CORONAVIRUS ROMANIA // Autoritatile au confirmat, duminică seara, încă un deces cauzat de infecție cu coronavirus.

DECESE CORONAVIRUS ROMANIA // După aproape o lună de la raportarea primului caz de coronavirus în România, duminică au fost raportate și primele decese. Primul caz este un bărbat de 67 de ani, internat la Craiova. Al doilea este un pacient de 74 de ani, internat în Capitală. Ambele victime aveau și alte probleme grave de sănătate. 

Seara, s-a înregistrat al treilea deces pe teritoriul României al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19).

DECESE CORONAVIRUS ROMANIA // Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani, care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț.

A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020 transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala).

În urma anchetei epidemiologice, nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată.

Numărul infectărilor, în România, a ajuns la 433. De sâmbătă până duminică, au fost confirmați pozitiv încă 66 de români. A crescut și numărul compatrioților morți în Diaspora, sunt opt acum, șapte în Italia, unul în Franța.