MENIU

De la Samsung vine CEA MAI BUNĂ: Dacă vrei o tabletă, asta e campioana din 2014!

Samsung Galaxy Tab S reprezintă o linie de tablete premium pentru sud-coreeni. Deși în 2014 am văzut, poate mai bine ca în oricare alt an, un declin al interesului oamenilor față de tablete, Tab S e un gadget care își justifică existența și pune bazele a ceva interesant pentru 2015.

Samsung Galaxy Tab S a venit într-un an plin cu tablete, fie că vorbim de cele ale companiei, fie că e vorba de toate celelalte, iar principala dotare prin care a atras atenția a fost ecranul. Este celebrul Quad HD, cunoscut și ca 2K, a cărui rezoluție am văzut-o pe LG G3 și Galaxy Note 4. Pentru Galaxy Tab S, principalul rival este Nexus 9 direct de la Google și cu Android 5.0 Lollipop preinstalat. Totuși, Samsung se va achita de actualizare și pentru Tab S în curând.

O vreme tabletele au fost imaginate drept niște telefoane mai mari, apoi au fost bănuite că înlocuiesc laptopul, iar în prezent nu-și prea găsesc locul mai ales pe listele de cumpărături ale oamenilor. Aceste dispozitive deși sunt portabile, cântărind și sub 500 de grame, mai mereu își găsesc locul acasă și sunt folosite mai ales seara. S-a dezvoltat un alt tip de consum al conținutului pe acestea, dar telefonul continuă să fie gadgetul care ne umple timpul din zi, prezența tabletei fiind destul de redusă.

Află totul despre cea mai bună tabletă din 2014