MENIU

De la cine NU trebuie să primești CRUCIULIŢA cadou și ce se întâmplă când porți bijuteria la gât

De la cine NU trebuie să primești CRUCIULIŢA cadou și ce se întâmplă când porți bijuteria la gât

Orice amuletă are rolul de a oferi o stare de bine, ne încarcă energic sau pot avea și un efect opus.

Toate aceste obiecte micuțe pe care le purtăm cu noi, conform legilor ezoterismului, au niște puteri speciale. Dar ca acestea să își aducă beneficii este nevoie să le alegem cu grijă și la momentul potrivit.

Ele nu trebuie cumpărate în momente grele, dar mai degrabă atunci când suntem într-o perioadă fericită a vieții.

Pentru creștini, cea mai puternică amuletă este crucea pe care o purtăm la gâtul nostru. Aceasta nu reprezintă doar un accesoriu, o bijuterie, ci în unele cazuri este o moștenire a familiei primită în dar de la bunei sau părinți.

Cruciulița purtată înmagazinează și păstrează energia provenită de la stăpânul ei. Ea se încarcă cu emoțiile stăpânului.

O cruciuliță sfințită în cazuri foarte rare aduce nenoroc.

Dacă cruciulița a fost martoră unor evenimente neplăcute din viața unei familii, este mai bine să nu o accepți drept cadou și să se renunțe la această amuletă.

Una dintre cele mai puternice amulete se consideră rozariul catolic. În afară de cruciulița pe poste de amulete foarte puternice sunt pandantivele cu îngeri care de asemenea ne dau sentimentul de protecție atunci când avem cel mai mult nevoie de aceasta.

Pandantivele sub formă de dragon, piramidă sau steaua lui David nu pot fi purtate de fiecare. Pot fi purtate liniștit de către persoanele ce au o inteligență emoțională puternică deoarece ele funcționează după principiul bumerangului. Cel ce nu își controlează emoțiile și transmite amuletei energie negativă poate primi același lucru înapoi.

Unele amulete se sparg atunci când treci prin momente grele și acesta este un semn din că trebuie să te debarasezi de energia negativă din viața ta.

Mai multe articole despre:
cruciuliţa