MENIU

De ce se spune ca data de 13 este zi cu ghinion. Ce se poate intampla in aceasta zi

De ce se spune ca data de 13 este zi cu ghinion. Ce se poate intampla in aceasta zi. Ce spune superstiția legat de ziua de 13.

Ziua de 13 un subiect care este destul de controversat. Aflați ce se poate întâmpla într-o astfel de zi. Care este explicația astrologică, dar și care sunt superstițiile legate de această zi.

Ziua de marți sau vineri, data de 13

Atât ziua de marți sau vineri cât și data de 13, sunt cunoscute ca fiind nefaste și având trei ceasuri rele. Dacă ele sunt combinate, efectul este cu atât mai puternic. Adică, dacă se nimerește să fie o zi de marți sau vineri data de 13, superstițioșii cred că se poate întâmpla tot ce este mai rău.

De-a lungul timpului numeroase superstiții au fost asociate cu data de 13, despre care se crede că este un număr blestemat și aducător de nenorociri. Astfel că, cei mai superstițioși evită pe cât posibil să folosească numărul 13 în toate domeniile de activitate.

Unii nu vor să întreprindă niciun fel de activitate importantă într-o zi de 13. Sau evită ca să aibă acest număr la casă, considerând că le aduce ghinion.

De asemenea, ziua de marți este considerată ca având trei ceasuri rele. Conform astrologiei, ziua de marți este guvernată de planeta Marte, care este planeta războiului, a răzvrătirii, a violențelor.

Bătrânii satelor cunoșteau semnificația nefastă a acestei zile, care era asociată cu Marțolea, acesta fiind un spirit rău despre care se spunea că vine și îi ia pe copiii neascultători, dar și pe cei care umblă pe străzi într-o noapte de marți.

Cât de norocos ești la bani, în funcție de numărul destinului. Ce spun numerologii

Aceste lucruri au o explicație, conform astrologiei. Citiți care sunt acestea, dar și alte superstiții legate de această zi, pe www.acvaria.com.

Mai multe articole despre:
data de 13 zi cu ghinion superstitii bizar