MENIU

De ce nu e recomandat să folosești șamponul de la hotel. Ce spun specialiștii despre aceste produse

De ce nu e recomandat să folosești șamponul de la hotel. Ce spun specialiștii despre aceste produse

Iată de ce nu e recomandat să folosești șamponul de la hotel. Pregătirea bagajului pentru o nouă vacanță se poate transforma într-o adevărată provocare. Chiar dacă pleci pentru trei zile, lista cu lucrurile de care ai nevoie este de fiecare data la fel de lungă.

Haine, articole de încălțăminte și produse din trusa de îngrijire, toate ocupă mult spațiu. La final, valiza devine prea plină pentru a mai putea fi închisă. Una dintre opțiunile rămase este să folosești șamponul oferit de hotel. Află care este părerea specialiștilor despre aceste produse.

De ce nu e recomandat să folosești șamponul de la hotel

Atunci când bagajul devine neîncăpător, poate fi o ușurare să renunți chiar și la un singur produs. Dacă te-ai gândit să folosești mostrele de șampon oferite de hoteluri, experții în hairstyling vin cu o serie de contraargumente.

Dacă ești tentată să apelezi la acest hack, trebuie să ții cont și de consecințele pe care folosirea unui produs nou le poate avea asupra părului tău. De exemplu, este greu să știi exact ce se află în acele mostre și nu poți anticipa cum va reacționa părul tău la un produs nou.

„Majoritatea șampoanelor oferite de hotel sunt superalcaline, dure pentru păr și pline de sulfați, parabeni și alte ingrediente care curăță părul de uleiurile sale naturale”, spune stilistul Marz Collins.

Astfel, te poți confrunta cu un păr tern, greu de aranjat, iar asta îți poate ruina cheful de vacanță. Printre îngrijorările hairstyliștilor se află și lipsa informațiilor de pe ambalajele șampoanelor oferite de hoteluri. De cele mai multe ori, recipientele sunt completate cu produse în vrac, astfel încât nu știi cu adevărat ce conțin.

Stiliștii explică de ce nu e recomandat să folosești șamponul de la hotel. Siguranța calității produselor joacă un rol important în luarea acestei decizii. Evită produsele care nu sunt ambalate corespunzător.

De asemenea, nu este recomandat să folosești produsele dacă dozatoarele pentru șampon și balsam sunt montate pe perete. Există riscul să fie contaminate și să îți deterioreze părul.

Citește continuarea aici

Ce poate spune părul despre starea ta de sănătate. Secrete pe care ți le dezvăluie zi de zi

Mai multe articole despre:
sampon hotel