MENIU

De ce îţi amorţesc, de fapt, degetele de la mâini

Amorțirea degetelor de la mâini poate cauza senzații de furnicături sau de înțepături, ca și cum cineva te împunge cu un ac în degete. Alteori, această senzație poate fi resimțită ca o arsură. Afecțiunea degetelor îți poate influența abilitatea de a ridica anumite lucruri. Te vei simți neîndemânatică, ca atunci când îți pierzi puterea din brațe.

Amorțirea degetelor de la mâini poate presupune simptome supărătoare, care apar ocazional, sau manifestări care te pot împiedica să îți desfășori activitățile zilnice. Oricare ar fi semnele, trebuie să știi că această afecțiune poate avansa destul de rapid și îți poate crea multe probleme de sănătate. De aceea, dacă sesizezi aceste indicii, este recomandat să mergi la doctor pentru tratament. Află de mai jos care sunt cauzele, simptomele și tratamentul amorțirii degetelor de la mâini.

Care sunt cauzele amorțirii degetelor de la mâini

Nervii din corp sunt responsabili de transmiterea impulsurilor de la membre către creier și de la creier spre corp. Atunci când nervii sunt presați, afectați sau iritați, pot apărea senzațiile de amorțeală. Conform healthline.com, acestea sunt principalele cauze ale amorțirii degetelor:

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
degete amorţite