MENIU

DE CE E IMPOSIBIL ca PSD să aibă numărate 80% din secțiile de votare

<p>Liviu Dragnea</p>

La doar câteva ore de la închiderea urmelor, președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea a prezentat numărătoarea paralelă a PSD-ului din peste 80% din voturi, potrivit căreia Victor Ponta ar avea peste 40% din voturi. Oficialii ACL spun, însă, că acest lucru este imposibil și că este doar un JOC DE IMAGINE al coaliției de guvernare.

Vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu a declarat duminică seară că "nu este de conceput" ca PSD să aibă numărate 80% din secțiile de votare, în condițiile în care sunt semnate doar 30% din procesele-verbale, potrivit Agerpres.

"Astăzi am aflat cu surprindere că PSD este partidul miracolelor. Domnul Dragnea ne-a anunțat că în cinci minute ne va da rezultatul din 80% din secții, deși după ce am discutat cu toți reprezentanții din secțiile de votare, nu s-au semnat procesele-verbale decât în 30% din secțiile de votare din România. Restul probabil că le semnează după ce domnul Dragnea anunță rezultatul și copiază rezultatul de la domnul Dragnea, fiindcă altfel nu este de conceput ca 30% din procesele-verbale să fie semnate și domnul Dragnea să aibă numărate 80% din secțiile de votare", a spus Atanasiu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a afirmat că PSD intenționează să anunțe în scurt timp rezultatul alegerilor pentru a arăta ulterior că Opoziția ar fi fraudat scrutinul.

"Vă pregătiți acum să anunțați într-un sfert de oră rezultatul pe 100% din secțiile de votare, pentru a arăta pe urmă spre Opoziție, că ei ar fi fraudat alegerile, nu dumneavoastră, cei care le-ați organizat. Să vă fie rușine!", a spus Gorghiu.