MENIU

De ce e bine să iei lăptişor de matcă, "sursa tinereții veșnice" (P)

Unul dintre remediile naturale care şi-au dovedit eficienţa de-a lungul timpului este lăptişorul de matcă. Numit de vechii greci sursa tinereţii veşnice, lăptişorul de matcă este, astăzi, studiat în marile universităţi ale lumii, ajungând să fie considerat un adevărat elixir al tinereţii, al sănătăţii şi al frumuseţii, pentru că eficienţa sa a fost dovedită în cazul mai multor afecţiuni.

Lăptişorul de matcă conţine o serie întreagă de vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, dintre care unii nu pot fi sintetizaţi de organismul nostru. Tocmai de aceea lăptişorul de matcă este un supliment alimentar esenţial!

Conţine şi acel acid deja celebru 10-HDA, care are un puternic efect antiviral, antibacterian şi antifungic, ceea ce face ca lăptişorul de matcă să ne întărească sistemul imunitar. Ne scapă de răceli, de gripe, de tot felul de infecţii şi face ca rănile să ni se vindece mult mai repede.

Nu trebuie să uităm însă că lăptişorul de matcă este singura sursă naturală de acetilcolină, o substanţă esenţială în transmiterea influxului nervos, ceea ce face ca lăptişorul de matcă să îmbunătăţească memoria, să crească puterea de concentrare şi randamentul intelectual. Este excelent în perioada de creştere a copiilor, în perioadele de examene, dar şi atunci când încep să apară primele semne de degradare neuronală.

Trebuie însă să alegeţi lăptişorul de matcă pur, de cea mai bună calitate, aşa cum este lăptişorul de matcă Apiland. Accesând www.apiland.ro, veţi avea surpriza ca - la cumpărarea unei cutii de 100 grame de lăptişor de matcă - să primiţi gratuit o cutie de 25 de grame de lăptişor de matcă. Şi veţi vedea că o cură cu lăptişor de matcă vă va face mult mai sănătoşi, mai energici, mai viguroşi!

Dacă însă nu vă place gustul lăptişorului de matcă, care este - ce-i drept - un pic cam acrişor, echipa Apiland a pregătit pentru dumneavoastră două tonice apicole, care nu numai că sunt sănătoase, dar au şi un gust foarte plăcut şi sunt foarte simplu de administrat.

Este vorba de Tonicul apicultorului, în care lăptişorul de matcă este dizolvat în miere, alături de polen şi propolis, şi de Tonicul regal, în care lăptişorul de matcă este dizolvat în miere alături de ginseng, pe care orientalii îl numesc rădăcina vieţii şi care, ca şi lăptişorul de matcă, are darul de a întârzia procesul de îmbătrânire.

Dacă sunaţi acum, puteţi beneficia de o reducere de 20% la tonicele apicole!

Aveţi nevoie de un argument în plus pentru a alege lăptişorul de matcă pur sau aceste combinaţii ideale pentru sănătate, tinereţe, energie şi vigoare?! Gândiţi-vă doar că regina - pe care albinele o hrănesc toată viaţa doar cu lăptişor de matcă - trăieşte de aproape 50 de ori mai mult decât o albină lucrătoare şi, în plus, depune zilnic peste 100 de ouă.
Este dovedit deja de studii ale cercetătorilor japonezi că lăptişorul de matcă are aceste efecte şi în cazul nostru - creşte durata vieţii şi... fertilitatea, fiind indicat atât în cazul femeilor, cât şi în cazul bărbaţilor.

Pentru cele mai bune efecte, alegeţi apicolele de calitate, apicolele din zonele de deal şi de munte ale Transilvaniei, apicolele Apiland.

Nu uitaţi că pe www.apiland.ro la cumpărarea unei cutii de 100 de grame de lăptişor de matcă primiţi gratuit încă o cutie de 25 de grame! Şi doar acum puteţi beneficia de o reducere de 20% la tonicele apicole!
Pentru cele mai bune remedii naturale, alegeţi Apiland!