MENIU

De ce au agrafele de păr o latură curbată

De ce au agrafele de păr o latură curbată

Cu siguranță ai folosit măcar o dată în viață acele de păr – fie pentru a-ți prinde bretonul, un fir rebel sau pentru a-ți fixa un coc spectaculos. Însă de cele mai multe ori, oricum le-ai prinde în păr, aceste agrafe alunecă și încet, încet îți cad din păr. Te-ai gândit vreodată că există posibilitatea să nu le folosești corect?

Dacă până acum ai trăit cu impresia că este suficient să le prinzi la întâmplare, ei bine, te-ai înșelat. Motivul pentru care agrafele nu stau întotdeauna bine fixate în păr se datorează utilizării inadecvate.

Greșeala vine din faptul că de fiecare dată când ai utilizat aceste agrafe, le-ai prins în păr cu partea curbată în sus. Pentru a obține o coafură impecabilă și de durată, trebuie să le prinzi cu partea curbată în jos, iar aceste agrafe nu vor mai cădea absolut deloc din păr, scrie unica.ro.

Rolul ondulațiilor de pe agrafă este de a fixa mai bine părul. Astfel spus, partea curbată reprezintă partea de jos a acului de păr, adică cea care trebuie să stea mai aproape de cap.

Mai multe articole despre:
agrafe de păr agrafe latură agrafe de păr