MENIU

De ce aprindem lumânări? Care este, de fapt, semnificația și scopul acestui ritual

De ce aprindem lumânări? Care este, de fapt, semnificația acestui ritual, în funcție de culoarea lumânărilor pe care alegem să le aprindem. Ce semnifică și cum te pot ajuta la îndeplinirea anumitor scopuri.

Aprinderea unei lumânări trebuie să fie însoțită de o dorință și de o rugăciune sau meditație. Culorile lumânărilor au un rol important pentru îndeplinirea dorințelor în al cărui scop au fost aprinse, deoarece fiecare culoare semnifică ceva. Pentru a aprinde lumânări cu un anumit scop, trebuie să cunoaștem semnificația fiecărei culori, conform acvaria.com.

Conform aceleeași surse, nu trebuie să suflați în lumânare pentru a o stinge, ci trebuie stinsă fie cu degetele umezite, fie lăsând-o să se stingă singură.

Cum verifici dacă un ou este fiert. Întrebuințări mai puțin cunoscute pe care le are sarea. Sigur nu știai cât de utilă poate să fie

Ce semnificație au lumânările albe

Au rol de protecție al familiei, pentru echilibrul emoțional, pentru sănătate și vindecarea de boli. De asemenea, aprinderea lumânărilor albe este benefică pentru a spori creativitatea, pentru protecție în timpul călătoriilor, dar și pentru eliberarea de trecutul dureros, rezolvarea problemelor vieții sau pentru fertilitate și deschidere spirituală.

Astfel, acestea folosite la nunți sau botezuri au scopul de a lumina calea cuplului sau al copilului botezat, iar candelele albe păstrează vie memoria unei persoane.

Lumânările roșii

Au rol de protecție dar și de îndeplinire a unor dorințe legate de pasiune, dragoste, entuziasm, căsătorie, magnetism, voință, ridicarea moralului și alungarea rivalilor. Aceste lumânări aprinse sporesc succesul în dragoste și mențin iubirea. De asemenea, aprinderea unei lumânări roșii însoțită de dorința de afirmare și extindere a afacerii, succesul în carieră, dar și de dorința profitului material, vă poate ajuta la îndeplinirea dorinței, scrie aceeași sursă.

Lumânările verzi

Lumânările galbene

Și aceste lumânări sunt benefice dacă sunt aprinse înaintea unui examen, însoțite de o dorință, un gând pozitiv sau o rugăciune, pentru a avea noroc la acesta. Ele au rolul de a da claritate mentală, concentrare la învățare, optimism, creativitate, succes la examene. Mai au rolul de a amplifica puterea de convingere, creșterea încrederii de sine și a celor din jur în tine, dar asigură și succesul în plan sentimental.

Lumânările negre

Aprinderea acestora oferă protecție împotriva energiilor negative, pentru a fi feriți de ghinion, împotriva piedicilor și eșecurilor, pentru a avea parte de călătorii în siguranță, dar şi pentru izbândă pe plan profesional și atingerea unor scopuri, precum examenele.

Care sunt efectele benefice ale cristalelor asupra purtătorului. Pietrele semiprețioase sunt pomenite în biblie, dar sunt folosite și în ritualurile de magie

Lumânările portocalii

Acestea sunt benefice pentru prosperitate, noroc, echilibru și succes. Ajută la îndeplinirea țelurilor, pentru adaptare, stimulând și conferind curaj. De asemenea, conferă optimism și atracția celor din jur și a iubirii în viața voastră. Sunt recomandate și pentru a aduce o revigorare în viața de cuplu.

Citeste continuatrea AICI

Mai multe articole despre:
lumanari culori de ce aprindem lumanari religie bizar