MENIU

De ce a fost ucisă Ana Maria Vasiliu? Ce mesaje au apărut în telefonul soției fostului concurent de la „Puterea Dragostei”

Noi detalii șocante ies la lumină în cazul uciderii soției lui Gabriel Vasiliu, fost concurent al emisiunii „Puterea Dragostei”. Investigațiile recente au descoperit mesaje tulburătoare în telefonul victimei, care sugerează că Gabriel ar fi încurajat-o să întrețină relații sexuale cu alți bărbați în schimbul banilor.

Aceste dezvăluiri au generat un val de controverse și au ridicat numeroase semne de întrebare legate de dinamica relației și posibilele motive din spatele crimei.

Mesajele compromițătoare și evoluția anchetei

În cadrul perchezițiilor informatice, anchetatorii au găsit în telefonul victimei mesaje compromițătoare care dezvăluie presiunile la care era supusă de Gabriel Vasiliu. Potrivit acestora, Gabriel ar fi forțat-o sau cel puțin încurajat-o să se implice în activități ilicite pentru a aduce venituri suplimentare. Descoperirea acestor mesaje a schimbat direcția anchetei, oferind o nouă perspectivă asupra relației dintre cei doi și asupra posibilelor motive care au condus la această tragedie.

Cunoscut pentru aparițiile sale carismatice la televizor, Gabriel pare să fi ascuns o latură întunecată, conform mesajelor care sugerează o influență negativă asupra soției sale. Aceste mesaje sugerează că femeia ar fi fost supusă unor presiuni constante din partea soțului ei, fiind împinsă în situații extreme pentru a câștiga bani. Ancheta continuă, iar autoritățile încearcă să stabilească în ce măsură aceste presiuni au contribuit la moartea femeii.

Detalii din rechizitoriul anchetei

În documentele oficiale, se menționează că în telefonul victimei au fost găsite mai multe mesaje audio între Gabriel Vasiliu și soția sa, care indică modul în care acesta o încuraja să continue activitatea de prostituție. Într-unul dintre mesajele descoperite, soția sa ar fi trimis bani câștigați din activități ilegale direct în contul lui Gabriel, suma totală trimisă depășind 15.000 de euro. Aceasta a declarat autorităților că îi era teamă de el și de prietenii săi, fiind conștientă de notorietatea pe care o dobândise după participarea la show-ul „Puterea Dragostei”.

„În urma analizei datelor obținute cu ocazia percheziției informatice efectuate asupra telefonului mobil marca IPHONE 11 PRO MAX, au fost identificate mai multe mesaje audio – corespondență între inculpatul Vasiliu Gabriel-Alexandru și o tânără apelată ”…” (n.n. Vasiliu Ana Maria – actuala sa soție), din care reiese modalitatea în care inculpatul o susținea moral pe aceasta să continue activitatea de prostituție. Martora a mai menționat că a mai trimis sume de bani inculpatului, cum ar fi tranzacția din data de 23.02.2021, cu suma de 2.200 euro, pentru ca el să îi depună în contul ei bancar, întrucât ea practica prostituția în străinătate, neavând posibilitatea să își alimenteze contul decât din România, banii trimiși însumând peste 15.000 euro. Persoana vătămată a arătat că îi e teamă de inculpat și de prietenii săi, deoarece el a devenit ”vedetă” prin participarea la emisiunea ”Puterea dragostei” de pe Kanal D.”, se precizează în rechizitoriul dosarului lui Gabriel de la Puterea Dragostei.

          Gabriel Vasiliu alături de soția sa / Sursa foto - Facebook

Noi piste în cazul morții Anei Maria Vasiliu

Aceste noi dovezi au deschis o nouă direcție de investigare, anchetatorii analizând acum legătura dintre bani, manipulare emoțională și constrângere. Se explorează ipoteza conform căreia soția lui Gabriel ar fi fost supusă unor presiuni constante, iar acest lucru ar fi contribuit la deteriorarea stării ei mentale și emoționale.

Anchetatorii iau în calcul și posibilitatea implicării unor rețele de prostituție sau activități ilegale de care Gabriel sau anturajul său ar putea fi legate. De asemenea, există speculații conform cărora aceste presiuni ar fi putut să o împingă pe femeie la acte disperate sau să o facă vulnerabilă în fața unor atacuri externe.

Cazul rămâne sub investigație, iar autoritățile încearcă să stabilească toate detaliile din jurul acestei tragedii.