MENIU

De Black Friday SE MĂRESC PREȚURILE. De ce fac magazinele asta e BULVERSANT!

Oferte promoţionale şi înainte de Black Friday

Black Friday 2014 debutează în România pe 21 noiembrie. Totuși, clienții acuză anual că magazinele măresc prețurile și apoi spun că fac reducere. Iată de ce le măresc și au voie.

Black Friday 2014 va aduce, cu siguranță, câteva măriri „subite“ de prețuri. Deși sunt imorale, sunt legale și magazinele știu asta. Cele mari au ajuns să se ferească de astfel de practici din cauza buzz-ului care se naște pe rețelele sociale. Cele mici sau încă „neprinse“ încă practică astfel de strategii. De ce se măresc prețurile înainte de Black Friday? În primul rând, pentru că se poate. Pe cât de cinic sună, realitatea e că magazinul decide ce prețuri practică, ce reduceri face, când ridică prețul și când taie drastic din el.

Cu siguranță și anul acesta vor fi prețuri modificate. Unele magazine le vor crește la un anumit nivel, aplică o reducere și le aduc în Vinerea Neagră la un preț ceva mai mic sau aproximativ cât e într-o zi obișnuită. Nu se aplică însă strategia la toate produsele, ci la cele mai dezirabile. Românii sunt „sensibili“ la preț și sunt tentați să cumpere de fiecare dată, ca oricare alt client din oricare altă țară, când văd reduceri masive. Cele de tipul: -70% sau -40% sunt tentante și, totodată, ireale în multe cazuri.

Află de la Playtech cum sunt modificate prețurile și de ce!