MENIU

Dascăl din Dâmbovița, bătut de interlopi când încerca să salveze un bebeluș

Un dascăl din Dâmboviţa a fost snopit în bataie de interlopi, pentru că a încercat sa salveze un copil. Bărbatul în vârstă de 29 de ani, dascăl la biserica din Titu se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit în cap cu o rangă. 

Tânărul ar fi vrut să aplaneze o cearta între doi copii. Rudele unuia dintre minori au sărit la bătai, deşi victima avea în brațe un bebeleș de numai câteva luni.

Dascălul bisericii din Titu a fost bătut de interlopi, după ce a încercat să aplaneze o cearta între nepotul său şi un alt copil. Membrii clanului Strugurel l-au lovit cu ranga în cap pe tânărul de 29 de ani care ținea în brațe un bebeluș de câteva luni.

Unul dintre răniţi susţine că cei puşi pe harţă au venit să ceară taxă de protecţie. Conflictele sunt însă mai vechi în Titu. Oamenii îi acuză în acelaşi timp pe polițiști că nu iau măsuri concrete pentru a rezolva problemele pe care le generează interlopii în oraş.

”L-au bătut pe copilul meu de 11 ani. Am anuntat politia, politia le-a dat amenda si acum vor banii cu dobanda inapoi dupa ce au batut un copil minor. Ne e frică să mai ieșim afară din casă”, a mărturisit o femeie.

Între timp, dascălul de la biserica din oraş a ajuns la Spitalul Elias din Capitală în stare gravă.  Mai multe persoane implicate in scandal au fost duse la sediul poliţiei pentru audieri. În funcţie de concluziile medicilor legişti, agresorii ar putea fi cercetaţi pentru tentativă de omor.

Oraşul Titu e faimos pentru astfel de conflicte. În urmă cu un an de zile, două grupări de interlopi s-au bătut cu săbiile. Doi bărbați și două femei au ajuns atunci la spital cu fracturi și plăgi înjunghiate. Şi de această dată a fost vorba de scandaluri iscate de clanurile din oraş.

 
Mai multe articole despre:
interlopi Titu bătaie Titu