MENIU

Daniel este polițistul de 28 de ani care s-a sinucis în timpul serviciului. I-a lăsat un mesaj de adio soției sale

Daniel Tistu, în vârstă de 28 de ani, șeful Postului de Poliție Roșiile din județul Vâlcea, a fost găsit decedat în sediul postului în noaptea de miercuri spre joi, într-un incident tragic ce pare să fie un caz de sinucidere. Tânărul polițist i-a lăsat un bilet de adio soției sale, cu ocazia aniversării de un an de la căsătorie.

Șeful postului de poliție Vâlcea s-a sinucis

Daniel Tistu a absolvit Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina în decembrie 2017 și, în decembrie 2021, a fost numit șef al Postului de Poliție Roșiile. De asemenea, în acel moment, el a fost declarat apt psihologic pentru funcția pe care o ocupa.

Tatăl său este consilier local PSD și pădurar, iar mama sa este educatoare în localitatea Bălcești. Daniel mai are un frate, care lucrează ca pompier la ISU Vâlcea. Anul trecut, la data de 24 mai 2023, Daniel s-a căsătorit civil, iar anul viitor urma să aibă nunta, conform unui mesaj postat pe rețelele sociale de către soția sa, care anunța data viitorului eveniment.

În noaptea tragică, Daniel Tistu a fost găsit fără viață în sediul postului de poliție, fiind suspectat că și-a pus capăt zilelor folosind pistolul din dotare. În biletul de adio lăsat soției sale, el i-a transmis că o iubește și că nu mai are puterea să continue lupta.

 Daniel Tistu ar fi avut probleme și neînțelegeri în viața de familie, care ar fi putut contribui la decizia sa tragică. Ancheta este în curs de desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestui incident.