MENIU

Daniel Breaz, despre inflație: "Vi se pare"

Cum era de așteptat, miniștrii sar în apărarea Vioricăi Dăncilă în conflictul cu președintele. Șef interimar peste Educației dimineața și la Cultură seara, ministrul Daniel Breaz spune că această criză guvernamentală va fi tranșată în Parlament, a informat Realitatea TV.

Ministrul Daniel Breaz își laudă șefa de la Palatul Victoria pentru că a crescut pensiile și salariile, a făcut investiții și a construit autostrăzi.

Iar atunci când vă duceți la cumpărături și plătiți mai mult pentru o pâine sau un kilogram de carne, doar vi se pare. Citat din ministrul Daniel Breaz, care a acordat un interviu pentru Realitatea TV.

- Reporter: Mi-ati spus ca a facut pentru romani lucruri bune. Ce a facut?

- Daniel Breaz: In primul rand, cresteri de pensii de salarii, ridicarea nivelului de viata.

- Cu o inflatie mare la pachet!

- Cresterea pensiilor si salariilor a depasit inflatia, dar vad ca acum va legati de inflatie, vi s-a parut inflatia mare, intr-o anumita luna a anului. Anul trecut, cand am spus-o de o suta de mii de ori, incetati sa mai discutati despre ROBOR si haideti sa facem media, sa vedem cum stam cu ROBOR-UL pentru 12 luni... Uitati-va ca acum nu mai zice nimeni de ROBOR. La fel si cu inflatia.

Mai multe articole despre:
daniel breaz