MENIU

Dana Marijuana ar putea scăpa de închisoare. Artista, prinsă sub influența drogurilor la volan, în stațiunea 2 Mai

Dana Marijuana ar putea scăpa de închisoare. Artista, prinsă sub influența drogurilor la volan, în stațiunea 2 Mai

Cântăreața de muzică hip-hop Dana Marijuana ar putea scăpa de închisoare, chiar și în cazul în care va fi găsită vinovată. Cu scurt timp în urmă, vedeta a fost prinsă de autorități în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise la volan. Mai multe dezvăluiri halucinante ies la iveală odată cu ancheta polițiștilor. 

Oamenii legii au reținut-o pe artista controversată, alături de alte două persoane cu care se afla în mașină. În urma acestui incident, Dana Marijuana ar fi intrat în sevraj și a făcut o criză în toată regula. Ulterior, aceasta a ajuns la un spital de psihiatrie de lângă Constanța.

Dana Marijuana a fost supusă mai multor percheziții, iar polițiștii au găsit mai multe droguri atât în automobilul ei, cât și în rulota din Vama Veche în care locuia. Se pare că artista făcea parte dintr-o rețea de traficanți, care vindea droguri inclusiv minorilor.

Chair dacă pe numele cântăreței se află acuzații grave, aceasta ar putea scăpa de pedeapsa cu închisoarea în cazul în care instanța o găsește vinovată. Dana Marijuana va fi supusă unei expertize de specialitate, unde medicii vor constata dacă aceasta are discernământ sau nu.

O mai știți pe Dana Marijuana? Cum arată acum și ce s-a ales de ea?

Nu este pentru prima dată când Dana Marijuana ajunge într-o situație similară. Cântăreața a mai avut probleme cu drogurile în trecut, motiv pentru care a și fost internată.

Cântăreața hip-hop a renunțat la viața în Capitală în urmă cu un an și s-a mutat în Vama Veche alături de fiica ei cea mica, în vârstă de 10 ani. Inspectorii de la Protecția Copilului au deschis o anchetă pentru a stabili ce se va întâmpla cu aceasta în timp ce mama ei se află în arest preventiv pentru 30 de zile.