MENIU

Dan Ionescu: Ciprian Ciucu este un personaj dirijat. Reacția primarului Sectorului 6, la ”Culisele statului paralel”

Ciprian Ciucu

Invitații Ancăi Alexandrescu au analizat joi, în emisiunea ”Culisele statului paralel”, activitatea primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu, unul dintre susținătorii premierului Florin Cîțu pentru șefia PNL. 

Jurnalistul Dan Ionescu este de părere că Ciucu este ”un personaj dirijat”.

”Comportamentul lui Ciucu pare al unui personaj dirijat, care sare dintr-o parte în alta pentru a ajunge unde trebuie. 
E un personaj care-și merită locul în echipa lui Cîțu pentru că la Orban trebuia să muncească. 
De când a venit la Sectorul 6, nu a făcut nimic, traficul e mai aglomerat, nu a făcut nimic pe Prelungirea Ghencea, dar randează, pune mesaje pe Facebook, îi întreabă pe cetățeni cum le-ar plăcea să fie. Este primar virtual, nu cred că-l va mai vota nimeni pentru că nu a pus o cărămidă”, a spus Ionescu.

Citește și: ”Culisele statului paralel | „Echipa câștigătoare” a lui SuperCîțu și legăturile cu banii buni: Ciucu, Băcanu și Gheorghiu”

”Personajul Ciucu este un caz destul de trist pentru profilul unui om politic tânăr. De la tineri toți așteptăm să vină cu elan, să dea dovadă de curaj, eficiență și respect față de public. 
Nu mi-a placut niciodată să fim luați de proști. Le vorbește oamenilor pe Facebook, dar nu face nimic. În schimb, vedem aroganță, foarte multe interese”, a spus și jurnalista Ada Meseșan. 

În replică, edilul, care a fost invitat să își spună public punctul de vedere, a trimis producătorului emisiunii un mesaj.

”Aha, m-ați luat în vizor la ordin, prezentați minciuni, aveți agendă, aceleași minciuni ca întotdeauna”, a scris Ciucu.